Night Cover filter voor rijden in het donker

Veel mensen ondervinden problemen met schitteringen tijdens het rijden in het donker. Een oorzaak voor dit probleem is het blauwachtige LED- licht in veel moderne nieuwe auto’s.

Een ander probleem is dat sommige mensen door nacht myopie (waarbij de bijziendheid toe neemt) een mindere visus ervaren. In dit geval kan een sterkere bril baat hebben.
Hiervoor hebben we een oplossing gevonden, het ML Night Cover Filter.

1. Het ML Night Cover filter reduceert alléén de echte felle, vervelende lichtbronnen tijdens het autorijden na zonsondergang.
2. Het ML Night Cover filter kan op sterkte in al onze 1.5 en 1.6 index glazen (enkelvoudig, bifocaal, trifocaal, multifocaal) gemaakt worden, uitgevoerd met Super AR en harding.
3. Voor personen met nacht myopie hebben we 3 verschillende versies ontwikkeld die het probleem compenseren. Deze 3 verschillende versies bestaan uit een HangOn overzetmontuur inclusief glazen met het ML Night Cover Filter en een sterkte van plan (0,00), -0.25 of -0.50. Het HangOn montuur maakt het voor de gebruiker mogelijk om de eigen bril op te houden en alleen tijdens het rijden in het donker het montuur met de Night Cover filterglazen over de eigen bril te plaatsen.
Lees meer

NightCover_hangon_01-HR